مضرات رژیم کتوژنیک Secrets
مضرات رژیم کتوژنیک Secrets
Blog Article
اما از آنجا که اصول رژیم کتو بر مصرف چربی و کاهش مصرف کربوهیدرات ها متمرکز است همین موضوع می تواند تاثیر منفی بر روی سلامت کلی بدن بگذارد و این رژیم یک رژیم مناسب برای همه افراد نیست. رژیم غذایی کتوژنیک مناسب چه کسانی است؟
علاوه بر این، از آنجا که فهرستی طولانی از غذاهای ممنوعه در کتو وجود دارد، رژیمهای کتوژنیک طولانیمدت، میتواند منجر به کمبودهای تغذیهای شود و فقط در مدت زمان تعیین شده مفید خواهد بود.
خیر. رژیم کتوژنیک از آن دسته رژیمهاییست که مصرف کربوهیدرات شما را محدود میکند به همین دلیل مصرف آن برای طولانی مدت توصیه نمیشود.
برای اثبات این فایدهی رژیم کتوژنیک، تحقیقات بیشتری لازم است؛ اما یک مطالعه نشان داده است که این رژیم غذایی به بهبود علائم بیماری پارکینسون کمک میکند.
احتمال نوسان وزن همیشه هست، اما افزایش وزن به عوامل زیادی بستگی دارد، از جمله اینکه بدن چگونه کربوهیدرات را متابولیزه میکند، رژیم غذایی، ورزش و موارد دیگر.
بنابراین متخصصان تغذیه توصیه میکنند، بعد از پایان رژیم کتو، برنامه غذایی خود را به یک رژیم غذایی سبکتر تغییر دهید تا آهسته آهسته وارد مرحله رهایی رژیم و تثبیت وزن شوید.
آجیل و دانهها: بادام، گردو، رژیم کتوژنیک بهاره غفاری تخم کتان، تخمه کدو، دانه چیا و…
برای اینکه رژیم کتو را بهتر درک کنید، یک ماشین دوگانه سوز را در نظر بگیرید:
نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا، زردچوبه، پودر کاری، پودر زنجبیل، دارچین و نعناع
اگر شما یکی از افراد خوش شانسی هستید که با رژیم کتو، موفق به کاهش وزن شدهاید به شما تبریک میگوییم. از آنجایی که کتو یک رژیم غذایی محدودکننده از نظر کربوهیدرات است، متاسفانه بسیاری از افراد پس از قطع آن، وزن اضافه میکنند.
یکی از عوامل اصلی افزایش تری گلیسیرید به خصوص در افراد کم تحرک، مصرف کربوهیدرات به ویژه کربوهیدرات های ساده و فروکتوز (قند میوه) است.
رژیم کتوژنیک با افزایش مصرف این دو گروه غذایی متابولیسم و ترشح هورمونهای سیری را در بدن افزایش میدهد.
حرکتی آرام از رژیم کتوژنیک به برنامه غذایی عادی اما سالم
چگونه بعد از کتو وزنمان را ثابت نگه داریم؟